+36 30 630 22 77

Vélemények

Sebestyén Balázs - Televíziós és rádiós műsorvezető

"Számomra a minőség elengedhetetlen életfeltétel! Minden nap magammal viszem az iPadomat, ezért fontos nekem, hogy megfelelően meg tudjam óvni a sérülésektől! Ez a Matt Hard iPhone 6 tok nemcsak praktikus, hanem igazán elegáns viselet is! Azoknak ajánlom, akik adnak a megjelenésükre, de mindezt diszkrét eleganciával teszik!" Sebestyén Balázs

Ada (Pintér Adrienn) - Televíziós műsorvezető

"Véletlenül találtam a boltra és a szervizre tavaly, aminek nagyon örültem! Profi, kedves, gyors és segitőkész mindenki és mindig minden kapható, amire szükségem van! Ráadásul még közel is van ;)"

Tokay Máté - wakeboard világbajnok 2009

"Az iPhone számomra nem csak egy telefon, komolyan meghatározza a mindennapjaimat azzal, hogy könnyebbé teszi az elintézendő internetes, e-mailes teendőimet. Pont ezért nagyon fontos nekem a telefonom épsége. A legjobban odafigyelő emberekkel is megtörténik egyszer-egyszer, hogy elejtik, vagy egyszerűen csak kiesik a kezükből. Mióta a Ballistic Jewel iPhone 6 tok védi a telefonomat, végre nem kell az ilyen véletlen kis balesetek miatt aggódnom. Ami a legjobban tetszik az egészben az az, hogy annyira pontosan illeszkedik a telefonhoz és olyan vékony, hogy gyakorlatilag alig lehet észrevenni, hogy bármi is lenne rajta."

Kálmán Olga - az ATV műsorvezetője

"Türelmetlen és maximalista vagyok minden informatikai eszközzel. Ahogy az emberi munkában, úgy az informatikában sem tűröm el a „lazsálást”. A számítógép dolgozzon, ne fagyjon le, a net legyen gyors, a telefonom legyen, pontos, könnyen kezelhető és okos. A telefonom tokja pedig védje a készüléket, ne akadályozza az eszköz használatát, és legyen szolidan elegáns is. Ezért választottam a more Para Blaze X iPhone 5s/5 tokot."

Mórádi Zsolt - 5-szörös Európa-, és 3-szoros kick-box világbajnok

"Miként már az iPhone mobil első verziója elnyerte a tetszésemet, a készülék évek óta elengedhetetlen kelléke az életemnek. Küzdősport versenyzőként a napi két edzés és az életmóddal járó folytonos utazás bizony megviseli az elektronikai eszközeimet - az iPhone 5-tel sincs ez másként -, így égető probléma volt a mobilkészülék megóvásának biztosítása. Az iPhone 5S/5 Alumínium Bumper könnyű szerkezete ellenére is biztonságos védelmet nyújt, ráadásul a minimalista dizájn még az iPhone 5 szépségét sem torzítja el. Tökéletes választás volt."

Balázs Klári - énekesnő

"Én már nagy árat fizettem azért, mert nem választottam körültekintően iPad tokot. Csak arra figyeltem, hogy szép legyen, hát egy óvatlan pillanatban a kövön landolt a gépem és persze miszlikre tört a védő üvege. Egy véletlen folytán rátaláltam a SENA Folio II iPad tokra, amely nem csak elegáns, de olyan biztonsággal rögzíti, szinte átöleli a masinámat, hogy még véletlenül sem fordulhat elő az előbb leírt eset. Bárhol megfordulok, mindenütt megdicsérik a vadító piros színe, krokodil mintázata és elegáns formája miatt. Úgy érzem, mintha személyesen nekem tervezték volna."

Zimány Linda - modell, műsorvezető

"Teljes mértékkel kijelenthetem, hogy telefonfüggő vagyok. A fél életemet a telefonomban tartom. A barátaimmal a nap 24 órájában chatelek, a különböző közösségi portálokat is a telefonon keresztül látogatom napközben. Smsben kapom a híreket, emailezek, internetezek rajta, a napi programjaim a naptárban tartom, jegyzetelek benne, így valóban használom és kihasználom a telefonom. Egész nap a kezemben van, így fontos, hogy védjem és mivel nő vagyok és kedvelem a szép, divatos dolgokat, ezért szeretem, ha a telefonom is divatosan van "öltöztetve". Ezért választottam a pink és rózsaarany színű Incipio Edge Chrome iPhone 6 tokot. Szeretem az arany színt és ezzel a tokkal a telefonom is egy ékszerré vált a kezemben amellett, hogy védve is van a sérülésektől."

Náksi Attila - Lemezlovas, zeneszerző, zenei producer

"A mindennapjaim meghatározó része az iPhone-om - a munkám, a kapcsolataim ápolása, az információk begyűjtése, a szórakozás vagy a pillanat megörökítése céljából egyaránt. Legyek akár otthon, a stúdióban, vagy a munkám közben egy klubban, a lemezjátszók mögött, esetleg éppen repülőgépen vagy autóban, úton a következő fellépésem helyszínére tartva, nélkülözhetetlen társ. Éppen ezért, amellett, hogy próbálom óvni - amennyire ilyen felhasználás mellett lehet -, szeretem szép és elegáns, tartós tokban tartani. Az elmúlt években is az iPhoneTok.hu termékeiből válogatattam. Legutóbbi választásom a Sena Ultra Thin Snap-on iPhone 5s/5 fekete/ezüst bőrtokjára esett, amivel legalább annyira elégedett vagyok, mint a Griffin PowerJolt Lightning autós töltővel. Csak ajánlani tudom Őket. :)"