+36 30 630 22 77

iPhone kiegészítők

Autós iPhone kiegészítők

Körbenézve a weben, de akár besétálva telefonos üzletekbe is rengeteg hasznos iPhone kiegészítőt vásárolhatunk kedvenc telefonunkhoz. Mi most főként az autós kiegészítőket szeretnénk bemutatni, melyek utazásunk során nagy segítséget szolgáltatnak.

Minden valamire való iPhone tulajdonosnak - akinek autója is van - elengedhetetlen tartozék az autós tartó. Hatalmas a választék ezen kiegészítő piacán. Az univerzális autós tartótól kezdve egészen az iPhone-ra specializált tartóig bármit lehet kapni. Sokan szeretik a szélvédőre feltapasztható tartókat, viszont legalább ennyien vannak azok is, akik azt vallják, hogy jobb, ha a szélvédőn nem látszik semmi, nehogy amiatt legyen feltörve az autójuk.

A szélvédőre tapasztható autós tartó például a Clingo által gyártott Car Phone Mount, mely az egyedi ragacs technológiájának köszönhetően bármilyen "sima" hátuljú mobiltelefonnal kompatibilis. Több tengelyes megoldásának köszönhetően végtelen számú látószöget biztosít. Ennek egy másik változata a Vent Mount, mely szellőzőre szerelhető autós tartó.

Az egyszerűbb autós tartóknál pár fokkal komolyabb kiegészítő a magyar Dension által gyártott Car Dock, mely iPhone 3G/GS, 4/4S kompatibilis médiaközpont. A teljesség igénye nélkül csak felsorolásszerűen: kihangosítás az autó hangszóróin át, audio lejátszás az autó hifin keresztül, webrádió, carfinder, plug & play, tölti az iPhone-t, Skype/Viber hívások kezelése.

Autónkba nem csak autós tartóra lehet szükségünk. Nem árt, ha van nálunk autós töltő is, mellyel egyszerűen bármikor fel tudjuk tölteni iPhone-unkat. Autós töltőből is rengeteg található a piacon, az olcsóbb kiegészítőtől a drágábbig. Nálunk az ExoGear által gyártott ExoCharge (USB kábel nélkül), és a borsosabb árú, de kiváló, prémium minőségű iPhone kiegészítő, a Just Mobile Highway kapható, melyhez USB kábel is jár.